Servis Auto-Aca je od samog početka porodična firma. Nenad Radunović, osnivač, vrsni je mehaničar preko 30 godina. Njegovo iskustvo, zajedno sa strašću prema automobilima, pomoglo mu je da izgradi uspešan posao.

Tokom godina, Auto-Aca je postao poznat kao pouzdan i pošten servis. Porodična firma koja je uvek bila transparentna sa svojim klijentima, pružajući im detaljna objašnjenja o problemima sa njihovim automobilima i potrebnim popravkama. Posao je u velikoj meri rastao usmenim putem, a zadovoljni kupci i danas preporučuju Auto-Acu svojim prijateljima i saradnicima.

Godine 2007. reputacija Auto-Ace je privukla pažnju AutoČačka, zastupsnika Škode. Partnerstvo je omogućilo da AutoAca postane ovlašćeni Škoda servis, što je bio značajan korak napred za poslovanje. Partnerstvo je u AutoAcu dovelo nove klijente, koji su tražili pouzdanog i pouzdanog partnera za servisiranje svojih Škoda ljubimaca.

Aleksandar Radunović, Nenadov sin, pridružio se porodičnom biznisu 2007. godine. Uneo je sveže ideje i novu tehnologiju u kompaniju, omogućavajući Auto-Aci da bude u toku sa najnovijim automobilskim trendovima. Aleksandar je naporno radio da Auto-Aca zadovolji Škodine rigorozne standarde i njegov trud se isplatio. Auto-Aca je 2015. godine prošao kompletno osveženje kako bi zadovoljio Škodine standarde i dobio sertifikat za svoje osoblje.

Auto-Aca će 2023. godine napraviti još jedan značajan korak napred otvaranjem prvog digitalnog salona za Škoda automobile u Paraćinu i Republici Srbiji. Novi salon će omogućiti klijentima da vizualizuju svoje željene Škoda automobile i da ih personalizuju dodatnom opremom. Takođe će moći da dobiju sve potrebne informacije o opcijama finansiranja i dobiju servisnu podršku za svoja Škoda vozila.

Mi smo firma koja je kroz svoju istoriju ostala posvećena svojim klijentima. Filozofija kompanije je da je automobil lična stvar i da se prema svakom automobilu i svakom klijentu odnose sa najvećom pažnjom i poštovanjem.