SIMPLY CLEVER Rešenja

Veliki broj SIPLY CLEVER rešenja je ugrađen u Vašu Škodu, da li znate koja? ŠKODA je poznata po

Veliki broj SIPLY CLEVER rešenja je ugrađen u Vašu Škodu, da li znate koja?

ŠKODA je poznata po tome da u svoja vozila ugrađuje takozvna SIMPLY CLEVER rešenja tj sitnice koje će Vam u mnogome olakšati boravak u automobilu.

Ako vozite neki od ŠKODA modela onda sigurno znate za neke ali dali znate bas za svaki? Evo par SIMPLY CLEVER rešenja koja možda niste znali ili ih niste često koristili.

Strugač za led

Jedna od veoma korisnih stvarčica zimi nalazi se u vratancima rezervoara, uvek je pri ruci i nemožete da je zaturite ili zaboravite, ali da li ste znali da sam strugač može poslužiti i kao sočivo za uvećanje? Pogledajte video

Držač za kartice

Nalazi se na levom “A“ stubu kod vetrobranskog stakla, možda ga niste primetili, niste znali pravu funkicju ali je to jedna od sitnica koja može biti vrlo korisna kada se parkirate. Jednostavno zakačite parking kartu i to je to, radnici parking servisa će je sigurno videti.

Lampa

Kada otvorite vrata prtljažnika upali se svetlo, ali da li ste znali da je na nekim ŠKODA modelima to lampa koja radi na baterije i može se skinuti po potrebi? Veoma korisno SIMPLY CLEVER rešenje kada na primer po mraku moramo da stavimo rezervni točak ili kada smo na kampovanju.

Ostavite komentar