Servisna kampanja “EA 189“

Servisna kamanja se odnosi na 1.2; 1.6; 2.0 TDI motore

Poštovani,

Čuli ste iz medija da Volkswagen Grupa intenzivno radi na istrazi o neregularnostima u softveru koji se koriste u nekim dizel motorima.

Da bi se ovo završilo potrebno je određeno vreme za analizu i primenu tehničkih mera.

Počev od marta 2016. godine započinjemo Servisnu kampanju ’’EA 189’’. Iako se i sada punom parom  radi na razvoju tehničkih mera i organizaciji servisnih kampanja, zbog velikog broja softvera koji treba da budu razvijeni i testirani, ažuriranje voznog parka biće organizovano kroz nekoliko talasa u toku 2016. godine.

Da bi ste definisali da li se problematični softver nalazi u Vašem vozilu, molimo Vas da posetite ŠKODA ovlašćeni servis, pozovite Vaš regionalni ŠKODA call centar ili popunite online upit preko ovog sajta.

Da bi odredili približni mesec kada će ispravan softver biti dostupan za Vaše vozilo, molimo Vas da kontaktirate ŠKODA servis. Na osnovu toga moći ćete da približno isplanirate posetu servisu, a mi preporučujemo da to uradite prilikom redovne posete radi održavanja vozila ili nekom drugom prilikom.

Odmah po završetku rada na softveru za Vaš automobil, dobićete poziv da posetite ŠKODA servis.

Još jednom napominjemo da je poverenje klijenata i javnosti za nas najvažnije, a ujedno se duboko izvinjavamo za situaciju koja je nastala.

Navažnija stvar koju treba naglasiti da su sva vozila bezbedna i u voznom stanju.

Mi preuzimamo punu odgovornost i pokrićemo troškove nepohodnih tehničkim intervencija.

Na sledećem linku možete proveriti da li je Vaše vozilo obuhvaćeno ovom kampanjom PROVERA , tako što ćete u predvođeno polje uneti broj šasije svog vozila. Za više informacija pozovite svog servisnog savetnika 035/568-455

Ostavite komentar