Isti telefon, na drugačiji način

Prestanite da razmišljate da telefon u kolima može da ima samo funkciju spikerfona. Današnji pametni telefoni su mnogo

Prestanite da razmišljate da telefon u kolima može da ima samo funkciju spikerfona. Današnji pametni telefoni su mnogo pametniji od toga, a automobili budućnosti ili bolje rečeno današnjosti su spremni da komuniciraju jedni sa drugim za vaše dobro.

ŠKODA SmartGate i Smart Link sistemi su sistemi koji Vam omugućavaju da koristite vaše omiljene aplikacije u toku vožnje dokazuju da je budućnost povezivanja već stigla. Nove tehnologije omugućavaju vam da kontrolišete telefon direktno sa komandne table auta.

Danas je tehnika otišla korak dalje tako da nam je veoma korisna.Evo jednog primera: zamislite da ulazite u auto i podešavate cilj na navigaciji, istovremeno telefon vam prikazuje vremense uslove za traženo mesto. Ovo je pametno povezivanje za našu dobrobit. Sada zamislite da vaš auto može da komunicira sa drugim automobilima, ne samo radi ćaskanja već da bi pomogli izbegavanje gužvi u gradu i omugućujući nam da se krećemo slobodnije. U slučaju nezgode automobil može da pozove hitne službe i pošalje tačnu lokaciju. čime se znatno smanjuje vreme odziva npr hitne pomoći u kritičnim situacijama što nam može spasiti život.

Ostavite komentar