Svaki roditelj zna da su  mala deca puna radoznalosti. Ali da li ste znali da prosečna četvorogodišnja devojčica može da postavi čak do 390 pitanja dnevno? To je preko 140.000 pitanja godišnje!


Prestanite da razmišljate da telefon u kolima može da ima samo funkciju spikerfona. Današnji pametni telefoni su mnogo pametniji od toga, a automobili budućnosti ili bolje rečeno današnjosti su spremni da komuniciraju jedni sa drugim za vaše dobro.


Sa sigurnošću možemo da se složimo da naši životinjski prijatelji – bilo oni krzneni, bodljikavi, mali, veliki – zaslužuju dobru negu. Ovo je naročito važno kada putujemo automobilom, što može biti zahtevna avantura kada uzmemo u obzir razne prepreke. Evo šta sve treba uzeti u obzir kada je na putu sa nama ljubimac.


Kako uštedeti na gorivu, uvek aktuelna tema među vozačima, i baš svaki vozač ima neki svoj “tip“ koji koristi, ali uvek može bolje, posebno sada kada cena nafte na svetskom tržištu nikad nije bila manja a gorivo kod nas skuplje, ali to je već neka druga tema. Otkrivamo vam 10 proverenih saveta kako da uštedite na gorivu.